Yiyiniz içiniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
Banu Atabay'ın lezzetler.com Yemek Tarifleri Sitesi


SALATALIK TURŞUSU SUNUM ÖNERİLERİ


Salatalık turşusu çok yönlü bir lezzettir Farklı yemeklerin yanında veya tek başına tüketilebilir. Fast food tarzı yemeklerin yanında lezzetli bir tamamlayıcı olurlar. Sandviçler, hamburgerler ve sosisli sandviçler gibi yiyeceklerle servis edildiğinde ekşi ve tuzlu tadıyla bu lezzetleri daha zengin hâle getirirler.
Kızarmış tavuk, patates kızartması veya balık gibi yiyeceklerle de uyum yakalar. Akdeniz mutfağının lezzetleriyle de iyi şekilde eşleşir. Humus, falafel veya kebap gibi yemeklerle sunulan taze salatalık turşusu bu lezzetleri dengeleyerek hoş bir tat kombinasyonu oluşturur.
Somon veya ton balığı gibi yağlı balık yemeklerinin yanında kâse içinde tercih edilebilirler. Turşuların ekşi ve tuzlu tadı balığın lezzetini vurgular. Sunum sırasında mutfak gereçleri kullanabilirsiniz. Ayrıca meze tabakları için sofra grubu ürünlerini inceleyebilirsiniz. Zeytinyağlı soğuklar, ezme, cacık ve yoğurtlu garnitürlerle birlikte sunulan turşu atıştırmalıkların yanında sık sık tercih edilir.




© lezzetler.com tarif no:175287 | adı:Salatalık Turşusu Sunum Önerileri | gönderen:gül | indirme tarihi:18.05.2024 - 05:51